2-2 47 min Hultenius ass Andreas

Många borta denna match också, 7 man sen förra matchen.
Laget - Hampus - Kalle, Erik W, Kevin, Nikki - Ole, Petter, Andreas - Anders F, Ferna, Silow
På bänken: JOnas Ö, Hugoson, Hultenius
Ny backlinje igen för 9:e gången (av 9), denna gång var samtliga nya från förra matchen.
Vi började bra direkt. Ferna hade ett friläge efter drygt en minut men bollen tog i insidan av stolpen och ut. Vi trycker på och efter 6 minuter får Andreas bollen en bit in på deras planhalva och driver fram några steg och skjuter bollen i bortre krysset från ca 30 meter. Vi fortsätter att skapa tryck och chanser men inga som är jättevassa.
Argo kommer upp ibland men vi har kontroll. Efter ca kvarten börjar Argo jämna ut spelet. De börjar skapa lite grand med Söderman och Sjöberg på topp. De slår en fin långboll från mittplan som går över vårt försvar och Söderman är där och avslutar kliniskt. Ett par minuter efter 1-1 målet får Sjöberg bollen och vänder bort vår försvarare och placerar bollen vid första stolpen. Efter detta tar Argo över spelet mer. Vi har för dålig rörelse och för dåliga passningar vilket gör att vi får för korta anfall. Argo skapar inte några jättefarliga målchanser men är småfarliga mest hela tiden främst genom Söderman och Sjöberg.
Vi har ett antal bra kombination och några fina anfall men som helhet är andra delen av första halvlek dåligt.
Vi börjar bra direkt i andra och Andreas slår en fin boll till Hultenius som får med sig bollen med hjälp av magen och trocklar bollen förbi målvakten och stolpe in. Resten av halvleken för vi mestadelen och skapar chanser men vi får inte till de sista pasningarna alt skotten. Även Argo komer upp och har ett par chanser.
Matchen slutar 2-2. Tycker vi var det något bättre laget även om oavgjort inte var helt orättvist.